PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

10 septembrie 2011

Cetăţeni de onoare ai municipiului Moineşti -2011

Azi e ziua părintelui nostru preot Ioan Andrioaie.
I-am urat ieri "La mulţi ani cu sănătate" pentru că ne-am întâlnit la festivitatea acordării titlului de cetăţean de onoare al municipiului  (în cadrul "Zilelor municipiului Moineşti").
O poză de la festivitate făcută de copil.

Alături de părinte, titlul de cetăţean de onoare a mai fost acordat  doamnei profesoare Doina-Luminiţa Burghelea, medicului Romeo Dumitrescu şi profesorului Puiu Nistoreanu.
Despre preotul Ioan Andrioaie, o postare a mea aici. 

Din ziarul Atitudini am selectat următoarele:

"Profesoara Doiniţa-Luminiţa Burghelea s-a făcut remarcată de-a lungul întregii sale cariere printr-o exigenţă şi o dăruire cu adevărat exemplare." 


"Medicul Romeo Dumitrescu este un om de afaceri, reprezentant al societăţii civile, filantrop şi artist plastic. Este descoperitorul, cercetătorul şi finanţatorul unor situri arheologice care dovedesc că România are comori de civilizaţie mai vechi cu două-trei mii de ani decât restul Europei. A înfiinţat în anul 1998 Fundaţia "Mileniul III", care în anul 2000 devine Fundaţia Cucuteni pentru Mileniul III., având ca obiective protejarea şi promovarea patrimoniului arheologic şi în special  a culturii Cucuteni. Susţine financiar toate activităţile acestei fundaţii şi a cercetărilor arheologice de la Moineşti-Dealul Ghindaru, Histria, Isaiia, Balta Popii şi Răducăneni-Bazga (jud. Iaşi).

"Profesorul universitar Puiu Nistoreanu este doctor în economia serviciilor şi turism. Predă această disciplină şi îndrumă masteranzi şi doctoranzi la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Este membru în mai multe comisii la nivel european, expert în accesarea fondurilor structurale şi cercetător de vârf în cadrul mai multor echipe de studii. A publicat articole de specialitate şi cărţi importante în domeniul economiei, serviciilor şi turism, contribuie la proiecte de colaborare cu alţi specialişti din Guvern, de la Institutul de Cercetare, Dezvoltare în turism, Institutul de Balneo-Fiziologie."   

Ce  a spus fiecare după primirea titlului de cetăţean de onoare la următoarele adrese de pe trilulilu.
Sonorul trebuie dat mare pentru că nu a fost staţie, dar eu sper să se înţeleagă.

http://www.trilulilu.ro/mihaeladr/2ec65fcd4ae84a - preotul Ioan Andrioaie
http://www.trilulilu.ro/mihaeladr/cf00c322c7a60f -medicul Romeo Dumitrescu
http://www.trilulilu.ro/mihaeladr/860e873befe233 - profesor Puiu Nistoreanu


       

4 comentarii: